Η βροχή δεν στάθηκε αρκετή να χαλάσει τη γιορτή για την αυλαία του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

165337

Παρά την βροχόπτωση που άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται στο «Φιλίππειο» αντί στην είσοδο του Δημαρχείου, τίποτα δεν στάθηκε αρκετό να χαλάσει τη γιορτή για την αυλαία του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

Μπορεί η παρέλαση στο κέντρο της πόλης να ματαιώθηκε, αλλά οι Σύλλογοι Κρητικών, Ποντίων και Βλάχων της περιοχής, εκπροσωπούμενοι από μικρά παιδιά, δημιούργησαν με τους χορούς τους πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Όλα τα παιδιά των αποστολών το χάρηκαν ιδιαιτέρως και συμμετείχαν ενεργά χειροκροτώντας ρυθμικά τις χορογραφίες των συνομήλικων τους.

Σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο από γονείς και φιλάθλους του αθλήματος, οι 16 ομάδες παρουσιάστηκαν στο κοινό της Βέροιας, ενώ έγινε η ανάκρουση επτά Εθνικών Ύμνων, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Μάλτας, του Ισραήλ, του Μαυροβουνίου, της Σερβίας και της Ελλάδας.

Η όμορφη και σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με την Δήμαρχο Βέροιας κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη, η οποία κήρυξε την έναρξη των αγώνων.

Όλοι έδωσαν ραντεβού για αύριο Σάββατο στις 08:30 στην πρεμιέρα των αγώνων.

Στους χαιρετισμούς τους οι διοργανωτές επεσήμαναν:

Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη (Δήμαρχος Βέροιας): «Η Βέροια υποδέχεται όλες τις ομάδες στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και τις διαβεβαιώνει πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συμμετάσχουν σε ένα επιτυχημένο τουρνουά, και η διαμονή τους εδώ να τους αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω πως η διοργάνωση θα γίνει θεσμός και θα συνεχίζει να διεξάγεται εδώ, σε αυτόν τον τόπο που είναι η μητρόπολη του χάντμπολ στην Ελλάδα. Μια πόλη με έναν τεράστιο μνημειακό πλούτο που ελπίζω πως θα ανακαλύψουν όλα αυτά τα παιδιά που βρίσκονται εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διαμονή».

Χρήστος Καψάλης (εκπρόσωπος ΟΧΕ): «Εκ μέρους της ΟΧΕ πρώτα θέλω να συγχαρώ τους εμπνευστές αυτή της επιτυχημένης διοργάνωσης που σίγουρα καλύπτει στο έπακρο κάθε σκέψη για ανάπτυξη του αθλήματος, σε μια πόλη που αγάπησε, αγαπά και ζει για το άθλημα του χάντμπολ. Σε μια πόλη που γνώρισε το άθλημα σε όλη τη χώρα. Εδώ που γεννήθηκαν μεγάλοι παίκτες και προπονητές. Ελπίζω οι διοργανωτές να το σκεφτούν πολύ σοβαρά και να μείνει για πάντα εδώ».

Θεολόγος Βαλαβάνης (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ): «Σας ευχαριστούμε από βάθη καρδιάς που βρίσκεστε εδώ. Ευχαριστούμε τον δήμο Βέροιας, τον αθλητικό οργανισμό ΚΑΠΑ, τους αθλητές, τους προπονητές και τους εθελοντές. Υποσχόμαστε ότι θα περάσετε πέντε αξέχαστες ημέρες».

Παναγιώτης Σαράφης (μέλος Δ.Σ. Φιλίππου Βέροιας): «Καλώς ήρθατε στη Βέροια. Αυτό το τουρνουά είναι για εσάς. Παίξτε καλά, παίξτε δυνατά, παίξτε με τιμή».

Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος (Πρόεδρος Συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί): «Σας καλωσορίζω στη Βέροια. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαμονή σας εδώ. Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με ελληνική μουσική, να επισκεφτείτε τους τάφους της Βεργίνας και να αποκτήσετε πολλές εμπειρίες».

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Απάντηση