6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΕ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥ.Π.Χ.Ε.) ανακοινώνει το πρόγραμμα (στη φωτογραφία του κειμένου) του Διεθνούς Σεμιναρίου «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Δευτέρα 17:30-22:00 στο ξενοδοχείο HolidayInn και επισημαίνει ότι το σεμινάριο είναι μια ευγενική χορηγία της οργανωτικής Επιτροπής του Τουρνουά και είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν, προπονητές και μη.Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του εν λόγω ΣεμιναρίουΕκ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

Μεγάλες «μορφές» στο σεμινάριο προπονητών.Μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι και το Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥ.Π.Χ.Ε.), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 και ώρα 17:30-22:00 στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τριών σπουδαίων προπονητών-ομιλητών, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό βιογραφικό.Ο καθηγητής Γκι Πετιζιράρ είναι ο αρχιπροπονητής της Γαλλικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, κατά τεκμήριο της κορυφαίας από πλευράς επιτυχιών Ομοσπονδίας του κόσμου. Είναι εκπαιδευτής των προπονητών και επικεφαλής ανάπτυξης.Είναι προπονητής από το 1978 και έχει δουλέψει σε περισσότερους από 10 Συλλόγους.

Ο 47χρονος Μιχάιλο Ραντοσάβλιεβιτς είναι προπονητής μικρών ηλικιών της Παρτιζάν και προπονητής τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας. Είναι προπονητής τις τελευταίες 11 σεζόν, έχει κατακτήσει στην καριέρα του ως τερματοφύλακας 6 πρωταθλήματα με την Μεταλοπλάστικα, την Παρτιζάν και τον Πανελλήνιο (!), ενώ έχει πανηγυρίσει ακόμα 5 κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

Τέλος ο Αλεξάνταρ Μπίρκοβιτς είναι πρώτος προπονητής της Παρτιζάν από το 2010, ενώ ήταν τεχνικός στις μικρές κατηγορίες της ομάδας από το 2000 έως το 2007. Είναι προπονητής της Εθνικής Νέων της Σερβίας από πέρσι και βοηθός προπονητή της Εθνικής Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας το 2010. Στις μικρές κατηγορίες έχει κατακτήσει με την Παρτιζάν 7 πρωταθλήματα, με την Ανδρική ομάδα 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ. Έφτασε με την ομάδα του στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ και κατέχει τον τίτλο του μικρότερου τεχνικού που προπονούσε ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ομάδα στην Σούπερ Λιγκας της Σερβίας, αφού είναι μόλις 32 ετών!

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Απάντηση