ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ”ΜΕΡΙΜΝΑ”

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου για την διεξαγωγή του 4ου τουρνουά μικρών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» που θα διεξαχθεί 22-27 Απριλίου 2016 στη Βέροια, στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων Α’.

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για την οικονομική στήριξη του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες. Συγκεκριμένα θα διατεθούν τέσσερα επετειακά βραχιόλια για τα τέσσερα χρόνια του τουρνουά σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.Πρεσβευτής και μεγάλος εθελοντής σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο ηθοποιός και αθλητής χάντμπολ. Γιάννης Αϊβάζης.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τις 20 από τις 22 ομάδες που θα πάρουν μέρος στη φετινή μεγάλη γιορτή και ανάμεσα τους βρίσκεται η υπερδύναμη του Γαλλικού και του Ευρωπαϊκού Χάντμπολ, Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ σημαίνει εξωστρέφεια» δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

«Μέκκα του ελληνικού χάντμπολ η Βέροια» τόνισε Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» .

«Έκαναν το όνειρο πραγματικότητα» έκρινε ο Κώστας Βιολιτζής μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ και μέλος Δ.Σ. Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

«Η Βέροια αγαπάει το χάντμπολ και θα το αγαπάει για πάντα» δήλωσε ο Θεόφιλος Κορωνάς ,Πρόεδρος ΚΑΠΑ Βέροιας.

«Θα είμαστε παρόντες χωρίς ωράριο» υποσχέθηκε ο Παναγιώτης Σαράφης Γενικός Γραμματέας του Φιλίππου.

«Εξαήμερο φεστιβάλ χάντμπολ και όχι μόνο» ανακοίνωσε η Κατερίνα Ψωμιάδου αντιπρόεδρος «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

«Χαρούμενος που μπήκα στην οικογένεια του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης ηθοποιός, αθλητής χάντμπολ και πρεσβευτής κοινωνικού πυλώνα.

Μελίνα Δαμιανίδου Εθελοντική Πρόεδρος του Συλλόγου Μέριμνα για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες «Είναι τιμή για την Μέριμνα, για μένα, τους γονείς, το προσωπικό και τα παιδιά που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα το όνειρο μας να αποκτούμε φίλους για μια ζωή.

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply