ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ 

«Σε ανυπομονησία για τη συμμετοχή και  απόδοσή μας  στο οργανωμένο τουρνουά»

Γκόραν Μλίναριτς (Προπονητής Εθνικής Ομάδας): «Ανυπομονούμε για το τουρνουά και ελπίζουμε ότι αυτή η χρόνια θα είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή, η οποία ήταν εξαιρετικά καλή. Ο ‘‘ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016’’ σε οργανωτικό επίπεδο ήταν εξαιρετικός. (Από την διαμονή έως και τους αγώνες) Ανυπομονούμε με την απόδοση μας να συμβάλουμε στην ποιότητα του τουρνουά».

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΣΝΙΑΣ & ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

 «Ευγνωμοσύνη για την πρώτη μας διεθνής συμμετοχή στο πολυπόθητο τουρνουά»

Νεμπόισα Γκόλιτς (Προπονητής Εθνικής Ομάδας): «Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και θα συμμετέχουμε σε ένα γνώριμο τουρνουά στην Βέροια. Είμαι ευγνώμων σε όλους που το έκαναν δυνατό. Θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ για τα παιδιά. Έγινε επιλογή από εκατοντάδες παιδιά και σίγουρα θα είναι μια καινούργια εμπειρία για όλους. Αντικειμενικά είναι μια ταλαντούχα γενιά. Όλοι μας και ιδιαίτερα οι αθλητές θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έτσι κάποιοι από αυτούς θα πλαισιώσουν την εθνική ομάδα αντρών της Βοσνίας. Εγώ σαν προπονητής περιμένω να δείξουν δύναμη, πειθαρχία και ενότητα σαν ομάδα γιατί έτσι θα δείξουμε τι πάει να πει να είσαι πρωταθλητής. Το τουρνουά είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη όπως έχουν δείξει άλλωστε και οι συμμετοχές που έχει κάθε χρόνο. Από πολλούς έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Όλοι θέλουν να πάρουν μέρος. Ελπίζω να έχουμε καλά παιχνίδια και καλά αποτελέσματα. Ας είναι η πρώτη μας διεθνή συμμετοχή με καθαρό μυαλό, χωρίς τραυματισμούς για μας και για όλους τους συμμετέχοντες».

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ 

«Έτοιμοι για την δυνατή εμπειρία του ’’ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2017’’»

Ρόλαντ Μαρούσεκ (Προπονητής Εθνικής Ομάδας): «Ανυπομονούμε για την συμμετοχή μας στο ‘‘ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2017’’ στην Βέροια. Αναμένουμε δυνατά παιχνίδια, φοβερές εμπειρίες για τους νεαρούς παίχτες μας μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Πολλές νέες εντυπώσεις μαζί με την διεθνή ευρωπαϊκή οικογένεια του χάντμπολ. Για πολλούς από εμάς είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε μέρος σε τουρνουά στην Ελλάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανοιχτοί!». 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ  

«Χαρά, φιλία και καλά παιχνίδια όπως είναι καλά γνωστό»

Ντάνα Μπούκσα (Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων Ομοσπονδίας): «Είχαμε ακούσει πολλά από την Εθνική Σερβίας πριν λίγους μήνες. Ελπίζουμε τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα στην Ελλάδα όπως και οι διοργανωτές από την ομάδα μας. Ευχόμαστε να έχουμε πολλά και καλά παιχνίδια. Υγεία σε όλους και να γνωρίσουμε καινούργιους φίλους».

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ 

«Με όμορφες  αναμνήσεις από το πρώτο  ’’ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ’’  και τον καλύτερο να κερδίζει!»

Αλεξάντερ Μπρκόβιτς (προπονητής Εθνικής Ανδρών που θα έρθει ως υπεύθυνος των Εθνικών Ομάδων) : «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο ‘‘ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ’’ μετά από 4 χρόνια. Έχω όμορφες αναμνήσεις από το πρώτο ‘‘ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ’’ στην Αθήνα. Ως συντονιστής των Εθνικών ομάδων είμαι σίγουρος ότι οι ομάδες του Ισραήλ 2000-2002 θα παλέψουν σκληρά με τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ας κερδίσει η καλύτερη!».

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Βιώματα κοινωνικής ευαισθησίας, εθελοντισμού και πολιτισμού»

Τάσος Χατζηπαρασίδης (Προπονητής Εθνικής Ομάδας) : «Ο ‘‘ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ’’ αποτελεί πια στην συνείδηση αθλητών και προπονητών ένα τουρνουά με πολύ υψηλό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Αγωνιστικά αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία  για διεθνείς αγώνες και επαφή με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Αλλά πέρα από αυτό, ο ‘‘ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ’’ δίνει την δυνατότητα της επαφής με την διεθνή κοινότητα του χάντμπολ, μας πλουτίζει με εμπειρίες  και δίνει στους εμπλεκόμενους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βιώματα κοινωνικής ευαισθησίας, εθελοντισμού και πολιτισμού».

 

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Απάντηση