ΡΟΥΛΑ ΣΤΙΓΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για του διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»
Ένα διεθνές τουρνουά χάντμπολ αναπτυξιακών ηλικιών που σαν στόχο έχει να γίνει θεσμός, ξεκινά φέτος το δικό του ταξίδι με πρώτη «στάση» το κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων. Πρόκειται για το τουρνουά μίνι αγοριών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» , το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων, της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο σύλλογος Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων. Η μεγάλη γιορτή θα ανοίξει τις πύλες της στις 29 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαΐου. Οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες του τουρνουά εδώ και πολλούς μήνες, ενώ ήδη έχουν «κλειδώσει» και οι συμμετοχές των σωματείων που ανέρχονται στις δέκα.

Το σημαντικό μάλιστα είναι ότι εκτός των ομάδων της Αθήνας, στο τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα λάβουν μέρος και ομάδες της Βορείου αλλά και της Νοτίου Ελλάδος όπως επίσης και σύλλογοι από το εξωτερικό. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος που θα πραγματοποιηθεί τουρνουά τέτοιου επιπέδου στην Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες με διεθνή χαρακτήρα.
Σκοπός του τουρνουά είναι η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας των αθλητών, η επένδυση των παιδιών σε αξίες, όπως ένταξη στην ομάδα, συνεργασία, άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε. Επίσης, τα μικρά παιδιά μέσα από τη συμμετοχή τους στο τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από το άθλημα που έχουν επιλέξει να ασχολούνται.

Επιπλέον, στη διάρκεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον ΣΥ.Π.Χ.Ε. (Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος) έχουν προγραμματίσει ένα διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο, με ομιλητές-προπονητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι εκπλήξεις φυσικά θα είναι πολλές για τους λιλιπούτειους αθλητές του χάντμπολ που θα αγωνιστούν στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», ενώ και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία για ένα τριήμερο να πάρουν μια γεύση από τους «μικρούς» που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χάντμπολ και ξεκινούν να «αναζητούν» τη διάκριση μέσα από αυτό. Η εθελοντική συμμετοχή στο τουρνουά αναμένεται να είναι μεγάλη και το σίγουρο είναι ότι άνθρωποι κάθε ηλικίας με τη συμβολή και την υποστήριξή τους θα βάλουν και αυτοί το δικό τους «λιθαράκι» προκειμένου να βοηθήσουν να ξεκινήσει «γλυκά» και επιτυχημένα το όμορφο ταξίδι, του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Μίνι Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •